FM Partners täyttää yhden vuoden!

Kuohuvaa

Aika kuluu valtavan nopeasti, niin tämäkin vuosi! Kaksi vuotta sitten en olisi kuvitellut olevani tässä missä nyt olen, mutta vuosi sitten oli päivän selvää mitä teen. Näin ne tilanteet muuttuvat pienessäkin mittakaavassa. Saatikka kun katsoo maailman tilannetta, niin jos kaksi vuotta sitten elimme todella outoa aikaa, niin nytpä vasta outoa aikaa elämmekin.

FM Partners täyttää yhden vuoden ja ensimmäiseen vuoteen on kuulunut paljon uuden opettelua, mutta ne asiat ovat olleet hyvin pitkälti firman perustamiseen liittyviä oppeja. Tarvitsenko tilintarkastajan, mikä kirjapitäjä ja softa etc. Sellaista hallinnollista työtä, jota en ole koskaan ennen tehnyt, mutta jonka tekeminen on ollut yllättävänkin hauskaa ja palkitsevaa.

Töiden osalta olen päässyt tekemään paljon sellaisia projekteja, joita en ollut vuosiin tehnyt. Omalla tavallaan sekin on ollut vähän uuden opettelua, mutta enemmänkin kuin pyörällä ajamista. Kun se on kerran oppinut sen osaa aina. Mutta siis aivan todella hauskoja projekteja on ollut. Tekemistä, joka vie kohti parempaa ylläpidonjohtamista ja sellaisista projekteista on vaikea olla innostumatta. Ainakin tällä luonteella 😊.

Toivon että tuleva vuosi tulee olemaan maailmanmittakaavassa jälleenrakentava ja rauhallinen, monta vuotta oli tavallista, joten eikös olisi taas aika siirtyä siihen tavalliseen moodiin. Töissä toivon, että ensi vuosi tuo mukanaan paljon uusia asiakkaista ja projekteja, toki vanhoja asiakkaitakin palvellaan vähintäänkin yhtä hyvin kuin aina ennenkin 😊!

Oikein ihanaa vappua, juhlikaa sopivasti ja pukeutukaa lämpimästi!