Kiinteistöjen ylläpidon johtamisen asiantuntija- ja huoltokirjapalvelut kiinteistöjen omistajille

Kiinteistöjen ylläpidon johtamisen asiantuntija- ja huoltokirjapalvelut, joihin tarjoamme asiantuntemusta, kokemusta ja näkemystä ovat energia- ja ympäristöjohtaminen, huollonhallinta ja operatiivisen toiminnanjohtaminen, kunnossapidon johtaminen sekä ylläpidon toiminnanohjausjärjestelmien (huoltokirja) konsultointi.

Haluamme aidosti auttaa asiakasta löytämään parhaat mahdolliset toimintatavat, asettamaan tavoitteita ja seuraamaan tavoitteiden toteutumista oikeiden mittareiden avulla. Jokainen asiakasorganisaatio on erilainen, jonka takia meillä palvelut rakennetaan asiakkaan kanssa yhteistyössä, siinä järjestyksessä ja sillä laajuudella kuin asiakkaan kulloinenkin tarve vaatii. Meillä ei ole yhtä valmista ratkaisua, joka sopii kaikille vaan palvelu tehdään asiakkaan tilanteen ja tarpeen mukaan.

Toimintamme lähtökohtana on saavuttaa kustannussäästöjä kiinteistöjen omistajille, siten että tavoitteena on turvalliset, terveelliset ja ekologisesti kestävät kiinteistöt.

Energia- ja ympäristöjohtaminen

Palveluidemme avulla saat kulutustiedon haltuun sekä valjastettua sen tuottamaan tietoa päätöksenteon tueksi. Eikö olisi mukava tietää kuukausittain mitä kulutimme, miten se poikkesi tavoitteesta / edellisen vuoden kulutuksesta, mitkä olivat syyt muutoksille ja mitä voisimme tehdä, jotta pääsisimme määriteltyihin tavoitteisiin!

Lue lisää energiajohtamisen palveluistamme tästä

Huollonhallinta ja operatiivisen toiminnanjohtaminen

Palveluidemme avulla saat tiedon haltuun ja määriteltyä prosessit, jotka tukevat kiinteistöstrategiaasi. Oli strategia sitten oman toiminnan tehostaminen, palveluiden ulkoistaminen tai palveluiden sisäistäminen. Pystymme myös auttamaan niin kiinteistönhuollon mitoituksessa, kilpailutuksessa kuin palkkiosanktio-mallien kehittämisessä.

Lue lisää sopimusjohtamisen ja huollonhallinnan palveluistamme tästä

Kunnossapidon johtaminen

Kunnossapidon johtamisen palveluilla autamme hallitsemaan kiinteistöjesi korjausvelkaa ja kiinteistöstrategiasi mukaista PTS-suunnittelua.

Lue lisää kunnossapidon palveluistamme palvelustamme tästä

Ylläpidon johtamisjärjestelmien eli huoltokirjajärjestelmien konsultointi

Palveluihimme kuuluu niin ylläpidon toiminnanohjausjärjestelmien eli tuttavallisemmin huoltokirjajärjestelmien hankinnan konsultointi, kuin järjestelmien käyttöönotonkonsultointi. Mikäli käytössä on jo huoltokirja, pystymme varmasti auttamaan sen käytön tehostamisessa ja tavoitteellisemmassa käytössä.

Huoltokirjassa tärkeintä ole ei ole se mikä järjestelmä on käytössä vaan se, kuinka sitä käytetään ja miten toimintaa seurataan ja johdetaan. Tätä varten on hyvä miettiä missä toimintaympäristössä toimitaan, mitkä ovat toimintamallit sekä kuinka toimintaa seurataan ja mitataan.

Lue lisää huoltokirjajärjestelmien konsultointi palveluistamme tästä

Haluatko kuulla lisää? Jätä yhteystietosi lomakkeella tai ole yhteydessä suoraan asiantuntijaamme!
Sovitaan tunnin Teams ja katsotaan, miten voisin auttaa teidän organisaatiotanne saavuttamaan strategianne mukaiset tavoitteet kiinteistöjen ylläpidossa!