Ensimmäinen uutiskirje

Pallot

Ihka ensimmäinen FM Partners Oy:n uutiskirje on nähnyt päivänvalon! Ajatuksena kertoa silloin tällöin eteen tulevista mahdollisuuksista säästää euroja, tekemällä paremmin, toisin tai uudella tavalla.

Insinööri tekemässä uutiskirjettä. Ei se ihan luonnolliselta tuntunut ja ehkä se oli nyt ensimmäisellä kerralla enemmänkin tekninen suoritus. Kuinka saada tuotettua uutiskirje ja miten sen saa lähetettyä fiksusti firman nimissä, jottei kirje päädy roskapostikansioon. Tuli samalla tehtyä elämäni ensimmäinen integraatiokin. Keksit on pehmeitä, kun aletaan puhua secret keystä, customer ID:stä ja vaikka mistä nimityksistä, jotka varmasti alalle vihkiytyneelle ovat joka päiväisiä, mutta ns. mattimeikäläiselle tuiki tuntemattomia tekijöitä. Mutta internet on vapaassa maailmassa ihmeellinen, sieltä löytyy apuja ja seikkaperäisiä ohjeita, kun vaan jaksaa etsitä ja sen jälkeen noudattaa niitä.

Tulevaisuudessa pyrimme tuottamaan silloin tällöin mielenkiintoisia sekä ajanmukaisia uutisia kiinteistöjen ylläpidosta ja pidämme kiinni ajatuksesta, miten asian voisi tehdä paremmin ja tehokkaammin, myös kustannusten näkökulmasta.

Emme spämmää, mutta saatamme lähettää uutiskirjeitä muutamia kertoja vuodessa, kun mielenkiintoisia ajatuksia elävästä elämästä syntyy.

Tilaa uutiskirjeemme tästä !