Onko vuosista tullut lyhyempiä vai kuluuko aika vaan entistäkin nopeammin?

Laituri scaled

Niin tai näin, on taas aika palauttaa mieleen ajankohtaisia ajatuksia kiinteistöjen ylläpidosta.

Vuodenvaihde lähestyy jälleen kerran ja sitä kautta vuoden 2021 energiaraportoinnista tulee jälleen ajankohtainen. Onko teillä tiedot hallussa kuukausittain, siten että tammikuussa raportointi sujuu nappia painamalla? Hieno juttu jos on, mutta jos ei, niin nyt on hyvä aika ottaa tiedot järjestelmällisesti haltuun.

Onhan myös vuoden 2021 hankkeiden tiedot viety huoltokirjaan, päivitetty huoltosuunnitelmat sekä PTS? Jos tuntuu siltä, että korjausvelkaa saattaa olla syntynyt tällä saralla, niin ei se mitään, sillä mitä aiemmin korjausvelkaa alkaa kuroa umpeen sitä helpommin ja edullisemmin se onnistuu. 

Korjausvelasta toiseen eli rakennusten korjausvelkaan ja kunnossapidon suunnitteluun. Onhan teillä rakennuskohtainen PTS, jota päivitetään säännöllisesti? Ajantasainen PTS auttaa hallitsemaan sekä kustannuksia että hermoja. Perus PTS kannattaa ottaa haltuun heti kun rakennus valmistuu, mutta koskaan se ei ole liian myöhäistä.

Paljon olisi pitänyt varmaan muitakin asioita tänä vuonna tehdä, mutta ehtiihän niitä tehdä sitten ensi vuonnakin.

Ja kuvasta. Laituria ei nosteta talveksi, sen paikka on järvessä ympärivuoden, mutta portaat tullaan nostamaan vielä ennen jäiden tuloa!

Jätä yhteystietosi lomakkeella tai ole yhteydessä suoraan asiantuntijaamme! Sovitaan tunnin Teams ja katsotaan, miten saavuttaisimme teidän tämän vuoden tavoitteet kiinteistöjen ylläpidossa!